Parkeren bij Schiphol, 24 uurs service. 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen.
Info? ☏ +31 (0)6 302 13 158 (kantooruren) /✉ info@travel-parkingservice.nl
goedkoop parkeren locatie 1 goedkoop parkeren locatie 2 goedkoop parkeren locatie 3

Schiphol parking: kies voor shuttle parking bij Travel Parkingservice


Overweegt u om met de auto naar Schiphol Airport te komen voordat u aan uw vliegreis begint? Dan bevelen wij Schiphol parking van harte aan.

Rondom Schiphol zijn veel parkings. Er zijn evenzoveel parking oplossingen. Hieronder bespreken wij ze uitgebreid.

Maar de ‘clou’ geven we alvast weg: wij hebben een uitgesproken voorkeur voor shuttle parking. Daar hebben we dan ook onze dienstverlening in Schiphol op ingericht.

Hoeft u niet overtuigd te worden van de voordelen van shuttle parking bij luchthaven Schiphol Airport? Kies dan voor Schiphol parking bij Travel Parkingservice en reserveer een parkeerplek op een van onze afgesloten en bewaakte parkeerlocaties. Dan weet u zeker dat u met een gratis transfer naar Schiphol ontspannen aan uw vliegreis kunt beginnen.

De parkeergarage van Travel Parkingservice: u kunt bij ons betaalbaar en veilig parkeren

Kies voor Schiphol parking, niet voor het openbaar vervoer


Wij horen u denken: waarom zou ik niet met het openbaar vervoer naar Schiphol komen? De trein stopt immers onder de vertrekhal van Schiphol Airport.

Dat is waar. Maar wat heeft u daar aan als de treinen niet rijden op het moment dat u naar vliegveld Schiphol toe moet? Of als u aankomt en net de laatste trein naar huis mist?

Bovendien: als u eenmaal in de trein zit, dan is het goed. Maar voordat u op het station bent en de koffers naar binnen getild hebt, heeft u vaak al de nodige reistijd achter de rug.

Wij geven daarom de voorkeur aan Schiphol parking.

En waarom dan geen taxi, maar parkeren?


U kunt natuurlijk een taxi terug naar huis nemen. Maar dat is best prijzig.


Luchthaven Schiphol biedt de Schipholtaxi aan. Wist u dat u dan met meerdere mensen in een bus of taxi zit?

Al die mensen moeten naar huis gebracht worden. De kans dat de chauffeur u als eerste afzet is niet zo groot. U kunt in dat geval dus gerust een paar uur extra reistijd optellen bij u toch al lange tocht naar huis.


U hoort het, wij gaan liever met onze eigen auto naar het vliegveld. Wij riskeren liever geen vertraging van de NS. En wij zitten liever niet met groeiende frustratie een urenlange taxirit van en naar Schiphol uit.


Nee, wij vinden Schiphol parking het meest comfortabel en ontspannen. Maak gebruik van onze Schiphol parking service.

wij zitten op 10 min rijden van vliegveld Schiphol

Schiphol parking: welke mogelijkheden voor parkeren zijn er?


Bent u het met ons eens? Laten we dan eens kijken naar de parking mogelijkheden op Schiphol Airport.

Allereerst zijn er de parkeerplaatsen van het vliegveld zelf. P1, P2 en P3 liggen dicht bij de vertrekhal van Schiphol. Als er ruimte is, kunt u daar dus parkeren.

Daarnaast wordt er valet parking aangeboden. In dit geval rijdt u zelf met uw auto naar Schiphol Airport. U kunt uw auto gewoon bij de vertrekhal van de luchthaven parkeren.

Daar geeft u uw sleutels af aan een medewerker van het parkeerbedrijf. Hij of zij rijdt uw auto vervolgens naar de parkeergarage, waar uw auto gedurende uw vakantie of zakenreis staat.

Maar zowel Schiphol parking op P1 als valet parking is relatief duur.

Wij bieden u een parking oplossing waarbij u voordelig kunt parkeren in de buurt van Schiphol Airport, zonder dat u nog veel extra reistijd hebt. En zonder dat u hoeft te slepen met uw bagage.

Onze oplossing: shuttle parking dichtbij Schiphol Airport.

Schiphol parking: waarom wij parkeren met shuttlebus-verbinding aanbevelen


Shuttle parking werkt als volgt: u parkeert uw auto op een parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt meestal wat verder van luchthaven Schiphol af. Daarom wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht.

Deze bus is geen onderdeel van het gewone stadsvervoer. U hoeft er niet op te wachten.

De shuttlebus rijdt bovendien op het moment dat het nodig is naar de luchthaven. Ook ’s ochtends heel vroeg, laat op de avond, of midden in de nacht.

Vanzelfsprekend is deze Schiphol parking oplossing goedkoper dan valet parking. Omdat de parkings wat verder van Schiphol af liggen, is deze parkeermethode bovendien goedkoper dan wanneer u op P1 parkeert.


En omdat u per shuttlebus naar de luchthaven wordt vervoerd, hoeft u niet te ver te lopen met uw bagage.


Overtuigd van shuttle parking?
Kies er dan voor om uw auto te stallen op een van de parkeerplaatsen van Travel Parkingservice. Met onze Schiphol parking dienst bespaart onnodige kosten.

Shuttle parking van Travel Parkingservice


Op onze parkeerterreinen is altijd een medewerker aanwezig om u te laten zien waar u uw auto kunt parkeren, om u te helpen met uw bagage en om u naar Schiphol Airport te brengen.

Betaalbare Schiphol parking

Met Travel Parkingservice is parkeren op Schiphol zeer betaalbaar. Waar anderen adverteren met parkeertarieven van € 55.- per dag, kunt u bij ons al parkeren vanaf €30.-.

Dat dagtarief wordt bovendien lager als u langer gebruik maakt van onze Schiphol parking dienst.

Dat maakt Travel Parkingservice uitermate voordelig voor lang parkeren op Schiphol Airport. Bekijk onze parking tarieven maar eens.


Binnen 10 minuten op Schiphol Airport met onze gratis shuttlebus

Maar het mooiste vinden wij toch wel dat wij u Schiphol parking kunnen aanbieden op slechts 10 minuten afstand van Schiphol Airport. 

Bovendien bieden wij u een gratis transfer naar de luchthaven aan, met onze luxe shuttlebus.

De bus rijdt op elk moment van de dag. Wij brengen u weg zodra uw auto geparkeerd staat en uw koffers overgezet zijn. En we halen u weer op zodra u op Schiphol Airport aankomt.

Op deze manier heeft u geen meerkosten door de afstand tot de luchthaven. En, minstens zo belangrijk: u heeft nauwelijks extra reistijd vanaf de parkeerplek naar Schiphol.

Schiphol parking: overdekt of buiten parkeren

Bij ons kunt u overdekt parkeren in onze parkeergarage, of parkeren op ons open parkeerterrein.

De overdekte parkeergarage ligt aan de Van Cleeffkade 15 in Landsmeer. Hij is ruim van opzet en vrij nieuw.

Het parkeerterrein ligt aan de Middenweg 29a, eveneens in Landsmeer. De parking heeft ruime parkeerplekken en uw auto staat er dan ook prima.

Bekijk hier hoe dicht onze parkings bij Schiphol liggen.
U kunt ook alvast uw route plannen vanaf uw huis naar onze parkeerlocaties, als u dat wilt.


Afgesloten en video-bewaakte Schiphol Parking

Beide parking locaties zijn afgesloten voor buitenstaanders en bewaakt met camera’s.
U kunt er dus van op aan dat uw auto helemaal veilig staat.

Geen sleutelafgifte bij onze shuttle parking op Schiphol

Veel mensen vinden het vervelend om hun sleutels af te geven als ze geparkeerd hebben. Bij ons hoeft dat dan ook niet. U parkeert zelf uw auto. Die blijft daar staan zolang u op reis of vakantie bent.

Parkeren op Schiphol voor 1 dag, 1 maand…of langer

Bij ons kunt u uw auto al parkeren voor één dag. Handig als u snel naar Parijs op en neer moet voor een zakelijke afspraak.

Maar ook als u langer op reis gaat, kunt u uw auto veilig bij ons parkeren.

Online kunt u tot een maand uw parking plek reserveren.

Wilt u langer dan een maand een parkeerplek reserveren, bel ons dan, zodat wij een offerte maat voor u kunnen maken. Ons telefoonnummer is +31 (0)6 302 13 158.

Eenvoudig online reserveren

U kunt uw parkeerplek en gratis transfer naar de luchthaven eenvoudig online reserveren. Ga naar het reserveringsformulier en claim uw parkeerplaats.

Reserveert u Schiphol parking liever telefonisch, of heeft u nog vragen? Bel dan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur naar het volgende nummer: +31 (0)6 302 13 158. Wij helpen u graag verder.

Een e-mail sturen kan ook. Ons e-mailadres is info@travel-parkingservice.nl.

Betalen kan op 3 manieren

Als u online een shuttle parking service bij ons boekt, dan kunt u direct via Ideal betalen.

Maar dat hoeft niet. U kunt uw rekening ook ter plekke voldoen. Dat kan content, of per pin.


Vriendelijk en bekwaam

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar wij noemen het toch even: al ons personeel heeft een interne opleiding gehad.

Zij zijn vriendelijk en voorkomend. Allen hebben minimaal 3 jaar hun rijbewijs. Onze chauffeurs zijn dus geen jonge jongens die het leuk vinden om in een busje rond te scheuren. Zij brengen u veilig naar Schiphol Airport en weer terug.

Bovendien helpen zij met het overzetten van uw bagage. Op luchthaven Schiphol halen ze een bagagekar voor u. Indien nodig wijzen ze u de weg naar de incheckbalies.

Ook informeren zij u over het nummer dat u kunt bellen als u weer op de luchthaven aankomt, en het verzamelpunt waar u kunt instappen om terug te rijden naar de parkeerplaats.

Kiest u voor Schiphol parking bij ons, dan kunt u er dus van op aan dat u vriendelijk en professioneel te woord gestaan wordt.


Tankstation om de hoek

Tegenover Travel Parkingservice zit een tankstation. U hoeft dus geen omwegen te maken om te kunnen tanken. Dat kan gewoon voor de deur, zodat u daarna direct naar huis kunt rijden.

De shuttlebus van Travel Parkingservice: we bieden u een gratis transfer, 24/7.

Schiphol parking abonnement voor de zakelijke klant


Vliegt u heel regelmatig vanaf luchthaven Schiphol Airport? Dan kan het voordelig zijn om een Schiphol parking abonnement bij ons af te sluiten.

U sluit een Schiphol parking abonnement als volgt af:


Als u wel zakelijk reist maar niet zo vaak,
dan kunt u het beste als reguliere klant uw parkeerplaats dicht bij Schiphol Airport reserveren. Geef tijdens de reservering aan dat u zakelijk reist. Wij sturen u dan per e-mail de BTW bon toe.

Hoe werkt Schiphol parking bij Travel Parkingservice?


Zoals hierboven beschreven, bieden wij u een shuttle parking service aan voor parkeren op Schiphol.

Dat werkt als volgt:

U reserveert shuttle parking online of telefonisch via +31 (0)6 302 13 158. Per e-mail zullen wij u dan uw reserveringsbevestiging en, indien van toepassing, uw betaalbewijs sturen.

Zodra uw vluchtnummer bekend is, geeft u dat aan ons door.

Op de dag van vertrek komt u naar ons toe. U geeft ons uw reserveringsbewijs en wij wijzen u waar u uw auto kunt parkeren.

Samen tillen we uw bagage in de shuttlebus. Zodra u zit, rijden we naar Schiphol Airport.


Op de luchthaven helpen wij u met het overzetten van uw bagage op een karretje. Desgewenst leggen we u uit hoe u bij de incheckbalies komt.

Vervolgens krijgt u van ons een kaartje met telefoonnummer. Dat nummer kunt u bellen als u weer op vliegveld Schiphol aankomt.

Wij wensen u een goede reis en u gaat onderweg naar uw vakantie- of zakelijke bestemming.

Als u weer geland bent, belt u naar het nummer op het kaartje. Kaartje kwijt? Geen probleem! Het telefoonnummer staat ook op de reserveringsbevestiging.

U belt ons voordat u naar de bagageband loopt. Dan kunt u rustig uw bagage ophalen. Ondertussen rijden wij naar de afgesproken plek op Schiphol en wachten tot u bij ons bent.

We helpen u weer met het overzetten van de koffers en brengen u terug naar de parkeerplaats.

Daar zetten we samen uw bagage in de auto. Daarna kunt u op huis aan.

Schiphol parking bij Travel Parkingservice: belangrijke zaken

Allereest dit: om te voorkomen dat u zich moet haasten, raden wij u aan om een half uur voordat u op vliegveld Schiphol met zijn, bij ons te parkeren. U moet namelijk bij ons inchecken, de bagage moet overgezet worden, en als u na een kleine 10 minuten op Schiphol Airport aankomt, moet de bagage overgeladen worden op een bagagekar.

Een tweede punt dat wij graag benadrukken is, dat wij ons aanpassen aan uw vluchtschema. Als u midden in de nacht vertrekt van, of aankomt op Schiphol, dan staan wij midden in de nacht voor u klaar. Geen probleem!

Daarnaast hoeft u eventuele vertraging niet aan ons door te geven. Wij controleren zelf aan de hand van uw vluchtnummer wanneer u landt, en passen onze planning daar op aan.

Ten slotte kunt u tot 1 uur voor vertrek uw Schiphol parking reservering kosteloos annuleren. Soms lopen de dingen immers anders dan verwacht.

Heeft u vragen over onze shuttle parking service? Bel ons dan op nummer +31 (0)6 302 13 158. Wij helpen u graag.

Ga naar het Schiphol parking reserveringsformulier en maak gebruik van onze gratis shuttle service

Schiphol parking: de redenen om te kiezen voor shuttle parking bij Travel Parkingservice


Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u uw auto veilig kunt parkeren bij Travel Parkingservice. En dat u comfortabel vanaf onze parkings kunt doorreizen naar Schiphol Airport.

Voor de volledigheid zetten wij de redenen om voor ons te kiezen nog even op een rijtje.

Schiphol parking is het meest betaalbaar en comfortabel als u kiest voor Travel Parkingservice, want bij ons:

  • Kunt u betaalbaar parkeren
  • Bent u binnen 10 minuten op Schiphol Airport
  • Krijgt u een gratis transfer naar vliegveld Schiphol, 24/7
  • Kunt u uw auto in een afgesloten en met video bewaakte omgeving parkeren
  • Kunt u binnen parkeren
  • Kunt u buiten parkeren
  • Hoeft u uw sleutel niet af te geven
  • Wordt u vriendelijk bejegend
  • Heeft u een tankstation voor de deur


Ga naar het reserveringsformulier

Logo Travel Parkingservice: geen sleutelafgifte en tankstation voor de deur. Dus betaalbaar én comfortabel!

Heeft u vragen over Schiphol parking?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen


We hebben een pagina gemaakt met daarop antwoorden op vragen die klanten ons vaak stellen over Schiphol parking. Kijk maar eens bij onze veel gestelde vragen over parkeren op of dicht bij Schiphol.


Staat het antwoord op uw vraag over Schiphol parking daar niet tussen? Bel ons dan. Dat kan door op werkdagen te bellen naar nummer +31 (0)6 302 13 158. Wij zijn bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.


U kunt uw vraag over Schiphol parking ook stellen via e-mail. Stuur dan een bericht naar info@travel-parkingservice.nl.

Ten slotte kunt u ook een vraag over parkeren op Schiphol stellen via de website.

Wij hopen u goed geïnformeerd te hebben over de Schiphol parking mogelijkheden en zien ernaar uit u binnenkort op een van onze parkings te mogen begroeten!