Parkeren bij Schiphol, 24 uurs service. 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen.
Info? ☏ +31 (0)6 302 13 158 (kantooruren) /✉ info@travel-parkingservice.nl
goedkoop parkeren locatie 1 goedkoop parkeren locatie 2 goedkoop parkeren locatie 3

Schiphol lang parkeren: betaalbaar en comfortabel op slechts 10 minuten afstand van vliegveld Schiphol.


Het aantal aanbieders van lang parkeren op Schiphol Airport is de laatste jaren flink toegenomen.

Dat is goed nieuws voor reizigers van en naar vliegveld Schiphol: zij kunnen tegenwoordig zeer voordelig hun auto parkeren bij de luchthaven. Ook als zij voor meerdere weken op reis gaan en hun auto lang ergens moeten parkeren.

Wilt u meer lezen over lang parkeren op Schiphol? En wilt u weten waarom wij de voorkeur geven aan de auto, en niet aan het openbaar vervoer of de taxi?

Wilt u daarnaast weten waarom wij trots zijn op onze oplossing voor lang parkeren op Schiphol?

Lees dan verder!

Geen tijd om het hele artikel te lezen? Klik direct door naar onze reserveringspagina voor het boeken van een veilige parkeerplek vlakbij vliegveld Schiphol. Dan weet u zeker dat u uw auto voordelig kunt parkeren.

Bij Travel Parkingservice kunt u namelijk lang parkeren op slechts 10 minuten afstand van Schiphol. En wij bieden een gratis transfer van en naar het vliegveld. Op elk uur van de dag.

De parkeergarage van Travel Parkingservice: u kunt bij ons betaalbaar en veilig parkeren

Waarom lang parkeren op vliegveld Schiphol?


Er zijn twee redenen waarom wij lang parkeren op Schiphol aanraden:

  • Lang parkeren op vliegveld Schiphol is heel betaalbaar
  • Lang parkeren is veel comfortabeler dan reizen met trein of taxi.


Laat ons dat uitleggen.


Lang parkeren op Schiphol Airport is niet duurder dan reizen met trein of taxi

Allereerst de prijs. Veel mensen gaan ervan uit dat het veel voordeliger is om met de trein naar Schiphol Airport te komen, dan met de auto.

Zij gaan er vanuit dat de parkeertarieven zodanig hoog zijn, dat het niet verstandig is om hun auto gedurende de hele vakantie of zakenreis op het vliegvel te parkeren.

Maar die veronderstelling klopt niet. Sinds enkele jaren is het aantal aanbieders van parkeeroplossingen nabij Schiphol namelijk behoorlijk toegenomen.

Daardoor is de prijs gezakt. Wist u dat u tegenwoordig al een week vlak bij de luchthaven kunt parkeren voor slechts €42.-? Daar kunt u met een retourticket van de NS niet tegenop!

Ook met de taxi bent u al snel veel duurder uit. Bovendien bent u met de Schiphol taxi vaak uren langer onderweg dan met uw eigen auto.

Dat komt omdat er in veel gevallen meerdere gezinnen of stellen in één taxi zitten. Als u geluk hebt, wordt u als eerste afgezet. Maar dat is lang niet altijd het geval.

Nee, lang parkeren op vliegveld Schiphol is echt niet duur meer. Kijk maar eens naar onze parkeertarieven voor kort en lang parkeren op 10 minuten van Schiphol.


Het comfort van de auto

Stelt u zich eens voor. U staat op het punt om te vertrekken. Uw koffers zijn gepakt, en omdat u voor meerdere weken op reis gaat, heeft u veel kleding en andere benodigdheden bij zich.

Als u met de trein gaat, zult u al deze bagage eerst op het station moeten zien te krijgen. Daarna moet alles de trein in. Er weer uit. Op de bagagekar getild en naar de incheckbalie gereden.

Dat is de logistiek bij een directe treinverbinding. Als u moet overstappen, bent u nog meer aan het slepen.

Met de auto reizen is veel comfortabeler. U rijdt ontspannen naar de parkeerplaats, en afhankelijk van de parkeermogelijkheid die u heeft gekozen, vervolgt u uw reis naar Schiphol Airport. U begint minder vermoeid en gestrest aan uw vliegreis, als u met de auto naar het vliegveld komt.

Overtuigd? Kies dan voor lang parkeren op slechts 10 minuten afstand van Schiphol Airport, en gebruik van gratis shuttleverbinding naar de luchthaven.

Welke lang parkeren oplossingen zijn er?


We hebben het zojuist genoemd: de parkeermogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende oplossingen voor lang parkeren op Schiphol.

Allereerst kunt u óp het vliegveld parkeren, in de parkeergarages P1, P2 en P3. U zit dan vlak bij Schiphol. Er zitten echter twee nadelen aan deze parkeermogelijkheid.

Ten eerste is lang parkeren op de parkeerplaatsen die het dichtst bij Schiphol liggen, vrij duur. 

Ten tweede zijn deze parkeerplaatsen als snel weg. U moet er dus echt op tijd bij zijn om een auto op een van deze plekken te kunnen parkeren. Dat is niet handig, wanneer u een last minute geboekt hebt, of onverwacht aan een zakenreis moet beginnen.

Een andere mogelijk voor lang parkeren op Schiphol, is valet parking. Hierbij rijdt u met uw auto naar de vertrekhal. U parkeert uw auto en geeft de sleutels aan een medewerker van het parkeerbedrijf.

Deze medewerker rijdt de auto vervolgens naar de parkeerplek, en weer terug nadat u geland bent. 

Uiteraard is dit een zeer comfortabele manier van lang parkeren op Schiphol Airport. U betaalt er dan ook voor. Bovendien vinden veel mensen het niet prettig dat een vreemde hun auto wegrijdt. Zij maken zich zorgen over de veiligheid van hun auto, te meer daar ze niet altijd weten hoe de parkeerplaatsen eruit zien.

Hoewel valet parking in de meeste gevallen volkomen veilig is, gaat onze voorkeur uit naar shuttle parking.

En wel hierom.

wij zitten op 10 min rijden van vliegveld Schiphol

Shuttle parking: de meest betaalbare en comfortabele vorm van lang parkeren op Schiphol Airport


Bij shuttle parking parkeert u uw auto wat verder bij Schiphol Airport vandaan. Hierdoor kunt u gebruik maken van lagere parkeertarieven.

Vanaf de parkeerplaats wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Een shuttlebus is een busverbinding die u wordt aangeboden door het parkeerbedrijf. De bus rijdt niet volgens een tijdsschema. U hoeft dus niet te wachten voordat hij langkomt. Bovendien rijdt de bus op de momenten dat u wilt vertrekken naar Schiphol, of weer terug. Ook als u midden in de nacht vertrekt, of ’s avonds heel laat aankomt.

U bent dus niet afhankelijk van het openbaar vervoer om op Schiphol aan te komen. Dit maakt shuttle parking een zeer comfortabele manier van lang parkeren op de luchthaven.

Wilt u uw auto lang parkeren op slechts 10 minuten van het vliegveld en gebruik maken van een gratis transfer naar Schiphol Airport? Reserveer dan uw parkeerplek via deze link.

Shuttle parking bij Travel Parkingservice: extra service voor nog prettiger lang parkeren op Schiphol Airport


Travel Parkingservice doet daar nog een schepje bovenop.
   
Ook wij bieden u veilige parkeerplekken. U kunt nu lang parkeren op slechts 10 minuten afstand van vliegveld Schiphol.

Bovendien bieden wij u de transfer gratis aan. Zo wordt lang parkeren op Schiphol Airport nog voordeliger.

Ten slotte helpen onze medewerkers u graag. Met in- en uitladen van de bagage bijvoorbeeld. En bij het halen van een bagagekarretje. Maar ook om u de weg te wijzen vanaf de vertrekhal naar de incheckbalies.

Op elk moment van de dag. Zeven dagen in de week.

Kies voor lang parkeren op Schiphol bij Travel Parkingservice

Meer redenen om te kiezen voor lang parkeren bij Travel Parkingservice


Zoals gezegd rijdt u gratis en comfortabel met onze shuttle bus naar vliegveld Schiphol toe. Dagelijks, op elk moment van de dag.

U weet nu ook dat wij op maar 10 minuutjes afstand van het vliegveld zitten. U heeft dus nauwelijks extra reistijd.

Wist u ook dat u bij ons kunt kiezen tussen binnen of buiten parkeren?


Lang parkeren op open parkeerterrein of overdekte parkeergarage

Ons ruime parkeerterrein ligt aan de Middenweg in Aalsmeer. Dit terrein is afgesloten voor publiek. U kunt uw auto hier dus veilig parkeren wanneer u op reis gaat. Te meer omdat wij het terrein bewaken met videocamera’s.

Veel mensen hebben er geen enkel probleem mee om hun auto in de open lucht te parkeren. Dat doen ze ten slotte thuis ook. Bovendien is lang parkeren in de buitenlucht nóg goedkoper dan binnen parkeren.

Parkeert u uw auto liever overdekt? Omdat de verschillen toch niet zo groot zijn tussen binnen en buiten parkeren? En u dan net zo goed van de luxe van een overdekte garage kunt genieten?

Dan kunt u terecht aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer. Onze moderne parkeergarage is ruim van opzet, goed onderhouden en schoon.

Ook deze parkeerplaatsen zijn afgesloten voor buitenstaanders en hebben camerabewaking.

Bekijk hoe dicht u bij vliegveld Schiphol kunt parkeren. U kunt hier ook alvast uw route naar de parkeergarage of het parkeerterrein bekijken.

Betaalbaar lang parkeren bij Travel Parkingservice

Lang parkeren op Schiphol Airport is bij ons bovendien zeer betaalbaar. Zoals gezegd kunt u uw auto bij ons al een week parkeren vanaf € 45.-. Twee weken parkeren kan al vanaf € 72.50 en een maand kost slechts € 100.- als u buiten parkeert.

Parkeer voor meer dagen en het parkeertarief daalt dus. 

Als u bij ons wilt parkeren, dan is dat bovendien heel snel geregeld. Een parkeerplek reserveren kan gewoon online, tot een maand. Bent u langer dan een maand weg, dan vragen wij u om te bellen.

U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 302 13 158. Geef ons aan hoeveel dagen u wilt lang parkeren, dan maken wij een offerte voor u die gebaseerd is op uw exacte situatie.

Betalen kan op verschillende manieren: via Ideal, online bij uw boeking, of ter plekke met pin of contant.


Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Wij zijn een kleinschalig parkeerbedrijf. We hechten bovendien veel waarde aan service. Daarom krijgen al onze medewerkers een interne opleiding. Ze leren alles over veilig rijden, klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid.

Bij ons bent u dus geen nummer.

Wij helpen u bij het overzetten van uw bagage in de shuttlebus, en in de bagagekar op Schiphol. Wij wijzen u desgewenst de weg naar de incheckbalies en leggen u uit hoe u ons kunt bereiken nadat u weer terug bent op het vliegveld.

Onze medewerkers rijden u rustig naar Schiphol. Zij hebben minimaal 3 jaar hun rijbewijs en kunnen goed overweg met de shuttlebus.

Kortom, parkeer uw auto bij ons en u wordt correct, vriendelijk en veilig geholpen. Zo kunt u ontspannen aan uw vliegreis beginnen, of uw terugreis vervolgen.

Geen sleutelafgifte

Een heikel punt voor veel reizigers is de afgifte van de autosleutels. Bij veel parkeerbedrijven is dat verplicht. Zo kunnen zij uw auto verplaatsen in geval van nood.
Bij ons hoeft u uw sleutels niet in te leveren.

Bij aankomst wijzen wij u waar u uw auto kunt parkeren. Daar blijft hij staan tot u weer terugkomt. Er wordt dus niet in uw auto gereden in uw afwezigheid, ook niet als u lang weg bent.

Tanken zonder omrijden

Niets is vervelender dan na een lange vliegreis te moeten tanken voordat u op huis aan kunt.

Gelukkig hebben wij een tankstation voor de deur. U kunt dus voorafgaand aan uw reis de tank volgooien. Of voor vertrek tanken, zodat u onderweg naar huis niet meer hoeft te stoppen.

Wij geloven dat wij om bovenstaande redenen een goede keuze zijn voor lang parkeren op Schiphol.

De shuttlebus van Travel Parkingservice: we bieden u een gratis transfer, 24/7.

Lang parkeren Schiphol Airport: parkeer uw auto extra voordelig als u regelmatig reist


Als u veel zakelijk reist, zult u uw auto ook vaak lang moeten parkeren op Schiphol.

Zakelijke klanten die veel vliegen bieden wij een abonnement voor lang of vaak parkeren. Met dit abonnement kunt u extra voordelig parkeren op Schiphol.

De korting die u krijgt, hangt af van het aantal keer dat u verwacht een parkeerplaats nodig te hebben.

Meldt u daarom aan als zakelijke reiziger. Wij nemen contact met u op en maken een offerte op maat.

Reist u zakelijk, maar niet zo heel vaak? Dan kunt u het beste reserveren voor (lang) parkeren als particuliere klant. Geeft u bij uw reservering aan dat u zakelijk reist. Wij sturen u dan per e-mail de BTW bon toe.


Goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol nóg goedkoper met een abonnement: voor zakelijke reizigers


Reist u zakelijk? Dan is de kans groot dat u heel regelmatig op Schiphol bent en dus ook vaak uw auto moet parkeren. In dat geval zou u wel eens profijt kunnen hebben van ons zakelijke abonnement voor goedkoop parkeren op de luchthaven.

Wilt u meer weten over ons zakelijke abonnement voor parkeren op de luchthaven? Meldt u zich dan hier aan als zakelijke klant. Wij nemen dan contact met u op om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Vervolgens maken we een offerte op maat voor u.

Reist u zakelijk, maar niet regelmatig? Dan adviseren wij u om als reguliere klant te boeken. Geef bij uw reservering aan dat u zakelijk reist, dan sturen wij u per e-mail de BTW bon toe.

Hoe werkt shuttle parking bij Travel Parkingservice?


Allereerst gaat u naar onze reserveringspagina. Daar geeft u aan op welke dag u uw auto komt parkeren, en wanneer u hem weer komt ophalen. Ook vragen wij u om een tijd door te geven.

Als de nummers van uw heen- en terugvlucht al bekend zijn, dan kunt u ze alvast aan ons doorgeven. Wij houden uw vlucht zelf in de gaten en passen onze planning daar op aan. Eventuele vertragingen hoeft u dus niet aan ons door te geven.

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ziet u direct hoeveel u kwijt bent. Vervolgens geeft u uw persoonsgegevens op, en kiest u of u direct via Ideal wilt betalen, of uw rekening ter plekke wilt voldoen.

Nadat u geboekt heeft, ontvangt u een reserveringsbevestiging en, indien van toepassing, een betaalbewijs per e-mail.

De reserveringsbevestiging laat u aan onze medewerker zien als u aankomt bij Travel Parkingservice.

Onze medewerker helpt u vervolgens met het overzetten van uw bagage in de shuttlebus. Daarna wijst hij of zij u waar u uw auto kunt parkeren.

U neemt vervolgens plaats in de shuttlebus en wordt in ongeveer 8 minuten naar vliegveld Schiphol gebracht.

Daar stapt u uit en zet met behulp van onze medewerker uw koffers op een bagagekar.

U krijgt een kaartje met daarop ons telefoonnummer. Onze medewerker wenst u een fijne reis en u vertrekt richting incheckbalie.

Zodra u weer op Schiphol bent geland, belt u ons op het nummer dat op het kaartje staat. Terwijl u uw bagage van de band haalt, rijden wij naar Schiphol Airport.

We zien elkaar op de afgesproken plek, waar we de bagage weer in de shuttlebus overzetten en rechtstreeks naar de parkeerplaats rijden.

Daar laat u uw betaalbewijs zien, en kunt u direct op huis aan. Vergeet niet te tanken voordat u weg gaat!

Samenvatting: waarom Travel Parkingservice een veilige en voordelige keuze is


Travel Parkingservice heeft ruime en moderne parkeerplaatsen. Bovendien hebben wij ruimschoots ervaring in het vervoer van reiziger van en naar Schiphol.

Kies voor lang parkeren bij Travel Parkingservice:

  • Als u veilig en bewaakt wilt parkeren,
  • Op slechts 10 minuten afstand van Schiphol
  • Tegen zeer concurrerende prijzen.
  • U kunt uw auto overdekt parkeren, of buiten
  • Er is geen sleutelafgifte
  • Wij hebben een tankstation voor de deur
  • Vriendelijk personeel, en
  • Extra korting als u veel gebruik maakt van onze shuttle parking


Ga naar de reserveringspagina en reserveer uw parkeerplek. Zo weet u zeker dat u voordelig lang kunt parkeren op Schiphol, zonder veel extra reistijd te hebben.

Logo Travel Parkingservice: geen sleutelafgifte en tankstation voor de deur. Dus betaalbaar én comfortabel!

Heeft u vragen over lang parkeren op vliegveld Schiphol Airport?


Wij hopen dat u al veel te weten bent gekomen over lang parkeren op Schiphol. Maar wellicht heeft u nog vragen. Schroom niet om dan contact met ons op te nemen.

Dat kan telefonisch op nummer +31 (0)6 302 13 158. Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur.
U kunt ons ook mailen. Ons e-mailadres is info@travel-parkingservice.nl.

Ten slotte kunt u uw vraag over lang parkeren ook stellen via onze website.

Vaak worden dezelfde vragen over parkeren op Schiphol aan ons gesteld. Voor uw gemak hebben wij deze vragen beantwoord op een speciale pagina. Kijk maar eens bij onze veel gestelde vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag daar al tussen.