Parkeren bij Schiphol, 24 uurs service. 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen.
Info? ☏ +31 (0)6 302 13 158 (kantooruren) /✉ info@travel-parkingservice.nl
goedkoop parkeren locatie 1 goedkoop parkeren locatie 2 goedkoop parkeren locatie 3

Parkeren Schiphol: Travel Parkingservice is betaalbaar en heeft service hoog in het vaandel staan


Parkeren Schiphol: of u nu op vakantie gaat of met een zakelijke reden de luchthaven aandoet,
u zult uw auto in de buurt van Schiphol airport willen parkeren.

Pas als u uw auto heeft kunnen parkeren op een betrouwbare locatie, in de buurt van het vliegveld, kan uw reis beginnen.

Tijdens uw vakantie of business trip wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw auto. U moet er vanuit kunnen gaan dat hij veilig geparkeerd staat. Maar u wilt ook zeker weten dat u vanaf Schiphol airport weer gemakkelijk terugkomt bij uw auto. Ook als uw vliegtuig aan het eind van de avond op de luchthaven landt, of wanneer u, vermoeid na een lange reis, snel weer naar huis toe wilt.

Travel Parkingservice biedt u verschillende oplossingen voor het parkeren van uw auto in de buurt van Schiphol: u kunt binnen of buiten parkeren, voor korte tijd of een langere periode.

Bij ons is parkeren veilig en betaalbaar. Bovendien bent u binnen 10 minuten op de luchthaven.

Wilt u meer weten over parkeren in de buurt van Schiphol?
Lees dan verder of reserveer direct zodat u u auto voordelig kunt parkeren in de buurt van Schiphol airport.

De parkeergarage van Travel Parkingservice: u kunt bij ons betaalbaar en veilig parkeren

Parkeren op Schiphol, de grootste airport van Nederland


Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa.
Volgens Wikipedia verwerkte Schiphol airport in 2015 maar liefst 58 miljoen passagiers. Dat zijn bijna 160.000 mensen per dag!

Al deze mensen komen naar de luchthaven, en reizen er ook weer vandaan.


De omgeving van Schiphol airport is hier perfect op ingesteld. Niet alleen is het openbaar vervoer goed ingericht. Ook het wegennet rondom het vliegveld is dicht, en de wegen zijn meestal goed bereikbaar. Bovendien zijn er veel garages in de buurt van het vliegveld waar u uw auto kunt parkeren. Al deze garage bedienen hun eigen publiek.

Want iedereen die met de auto naar Schiphol airport komt, heeft zijn eigen eisen met betrekking tot parkeren.

Misschien wilt u uw auto graag overdekt stallen. Of u vindt het juist helemaal niet erg om hem buiten te parkeren.

Moet de auto op een afgesloten parkeerplaats staan, of mag de parkeerstalling vrij toegankelijk zijn voor andere mensen?

Ook niet onbelangrijk: hoe ver van de incheckbalie van Luchthaven Schiphol wilt u uw auto parkeren?


En wilt u met een shuttlebusje gebracht worden naar het vliegveld, of redt u zich prima met een taxi of het openbaar vervoer?

U heeft dus enorm veel keuze op het gebied van parkeren bij Schiphol. En u zult begrijpen dat aan al die verschillende mogelijkheden ook verschillende prijskaartjes hangen.

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien, zetten wij de mogelijkheden van Travel Parkingservice voor u op een rijtje.

Parkeren Schiphol: Bij Travel Parkingservice heeft u veel mogelijkheden


Binnen of buiten parking?

Bij Travel Parkingservice kunt u uw auto parkeren op een open parkeerterrein aan de Middenweg in Aalsmeer. Dat is iets goedkoper dan buiten parkeren. Maar als uw auto normaliter ook buiten staat, waarom zou u dan meer betalen?

Stalt u uw auto liever binnen? Bijvoorbeeld omdat u erg zuinig bent op uw auto, of omdat u gewend bent om uw auto overdekt te parkeren?Parkeer uw auto dan in onze overdekte parking aan de Van Cleeffkade, eveneens in Aalsmeer.

Of u er nu voor kiest om binnen of buiten te parkeren, bij Travel Parkingservice zit u altijd in de buurt van Schiphol airport.
Volg deze link om de exacte locaties van onze parkeerterreinen te bekijken, en parkeer uw auto dicht bij Schiphol.


Lang of kort parkeren bij het vliegveld?

U kunt al vanaf 1 dag uw auto bij ons parkeren. Even snel op en neer naar bijvoorbeeld London is dus prima mogelijk bij Travel Parkingservice.

Maar als u een aantal weken op reis gaat, dan kunt u ook bij ons terecht. Want u kunt uw auto bij ons zowel kort als lang parkeren. Online reserveren kan tot een maand. Zoekt u airport parking voor leen langere periode, bel ons dan op nummer +31 (0)6 302 13 158 of stuur een e-mail naar info@travel-parkingservice.nl


Zelf parkeren en geen sleutelafgifte als u dat niet wilt

Wanneer u uw auto komt afgeven, kunt u zelf parkeren op de aangegeven parkeerplaats. Er rijdt dus niemand anders in uw auto, alleen u.U hoeft uw autosleutels ook niet af te geven. De auto wordt in uw afwezigheid niet verplaatst en u neemt uw sleutels ook gewoon mee op reis.

Wilt u dat niet? Dan kunnen wij desgewenst uw autosleutels voor u bewaren wanneer u doorreist naar Luchthaven Schiphol. Zo weet u zeker dat u ze tijdens uw reis niet kwijtraakt.


Veilige airport parking, want afgesloten terrein met videobewaking

Zowel ons open parkeerterrein als onze overdekte parkeergarage zijn afgesloten voor buitenstaanders. Alleen onze medewerkers en andere klanten hebben toegang tot de parkeerlocaties. Bovendien bewaken wij uw auto dag en nacht met videocamera’s.

Op beide locaties van Travel Parkingservice staat uw auto dus veilig. Er kan niets gebeuren. U reist door naar Schiphol en kunt heerlijk vakantie gaan vieren of uw zakelijke verplichtingen in het buitenland nakomen, zonder dat u zich ook maar een moment zorgen hoeft te maken over uw auto.

wij zitten op 10 min rijden van vliegveld Schiphol

Met Travel Parkingservice reist u ontspannen: wij zitten dicht bij Schiphol en brengen er u gratis naartoe


Komt u uw auto parkeren bij Travel Parkingservice, dan zit u op slechts 10 minuten afstand van Schiphol airport. Dat is voor veel van onze klanten, die al een lange reis achter de rug hebben voordat ze bij ons hun auto parkeren, een geruststelling. Maar ook klanten 's ochtends heel vroeg, of juist 's avonds laat vertrekken of landen, vinden het prettig om snel te kunnen doorreizen van en naar Schiphol.


Geen taxi nodig: gratis transfer naar Schiphol airport

Die 10 minuten naar het vliegveld van Schiphol maken wij nog gemakkelijker voor u: wij brengen u namelijk naar de vertrekhal van de luchthaven toe.Gratis , met onze comfortabele shuttlebus. Dat doen wij 24/7: dus elke dag, en op elk uur van de dag. Ook 's nachts, ook 's ochtends vroeg.

Sjouwen met zware bagage is daarom niet nodig. U hoeft niet te wachten op een bus, en u hoeft ook geen dure taxi te huren wanneer u ’s nachts of 's ochtends vroeg reist.

Sterker nog, onze chauffeurs helpen u om uw koffers in de shuttlebus te zetten. Zij halen bij aankomst op Schiphol een bagagekar en helpen u wederom met uw eigendommen.

Onze chauffeurs zijn geen snelle jongens die graag met een auto of busje rondscheuren. Zij hebben allemaal minimaal 3 jaar een rijbewijs en hebben een interne opleiding gedaan op het gebied van klantvriendelijkheid, veiligheid en service.

Zij rijden rustig en veilig, en helpen u graag. Dat kan ook, want onze parkeerlocaties zijn kleinschalig en wij hebben dus tijd voor onze klanten. Parkeer uw auto bij ons, en u weet zeker dat u nooit een nummer bent dat van A naar B gebracht moet worden.

Onze chauffeurs nemen dus de tijd voor u. Ze leggen zij u precies uit naar welk nummer u kunt bellen om weer opgehaald te worden als u terug bent op Schiphol. Dit nummer krijgt u ook mee op een kaartje, en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Mocht u te maken krijgen met vertraging van uw vliegreis, dan hoeft u dat niet aan ons door te geven. Bij uw boeking, of zodra ze bekend zijn, informeert u ons over de vluchtnummers van uw reis. Wij houden dan zelf eventuele wijzigingen in uw vluchtschema in de gaten en passen daar onze planning op aan.

Onze shuttlebusjes zijn goed onderhouden en worden ze regelmatig gecontroleerd. Geen rammelende auto’s, geen aftandse busjes: wij brengen u comfortabel en veilig naar Schiphol airport, zodat u daar zonder haast en zonder stress aan uw reis kunt beginnen.

Overigens staat er voor onze deur een tankstation. Wanneer u terugkomt op de luchthaven en uw auto heeft opgehaald, kunt u dus met een volle tank weer op huis aan.

Kortom, als u kiest voor Travel Parkingservice, dan kiest voor efficiënte airport parking, persoonlijke aandacht en uitstekende service.

Parkeren Schiphol: onze parking tarieven


Zoals we in het begin al schreven, hangen aan alle parkeer mogelijkheden verschillende prijskaartjes. Maar parkeren op Schiphol blijft altijd betaalbaar wanneer u uw auto bij ons neerzet.

Vanaf €30.- kunt u uw auto op onze open of overdekte locaties parkeren. Parkeer uw auto langer en het dagtarief wordt lager.
Bekijk hier onze voordelige parking tarieven
en trek dezelfde conclusie als wij: parkeren op Schiphol kan echt betaalbaar!

Veel reizen maakt parkeren bij Schiphol extra voordelig: een abonnement voor zakelijke klanten


Reist u zakelijk en moet u regelmatig uw auto parkeren in de buurt van Schiphol airport? Dan kan het voordelig zijn om een zakelijk abonnement bij ons af te sluiten.

Meldt u zich aan als zakelijke klant, dan nemen wij contact op om de mogelijkheden voor zakelijk parkeren bij Schiphol te bespreken. Wij kijken dan samen naar uw wensen met betrekking tot parkeren bij Schiphol en maken een offerte op maat.


Reist u wel zakelijk maar maakt u niet vaak gebruik van een parkeerservice? Dan kunt u gewoon reserveren via deze link. Geef bij uw reservering aan dat u zakelijk reist, dan sturen wij u de BTW bon toe.

De shuttlebus van Travel Parkingservice: we bieden u een gratis transfer, 24/7.

Parkeren Schiphol airport: de gang van zaken bij Travel Parkingservice


Als u weet wanneer u naar Schiphol airport moet en uw auto moet parkeren, dan kunt online reserveren. Geef aan wanneer u met uw auto bij Travel Parkingservice aankomt, en wanneer u de auto weer komt ophalen. U ziet direct hoeveel u moet betalen, en de betaling kunt u ook direct online voldoen. Dat is handig, want op die manier verliest u geen tijd omdat u ter plekke nog moet afrekenen.

Wilt u juist wel ter plaatse de rekening betalen, dan kan dat overigens ook.

De gang van zaken naar het vliegveld:

Nadat u bij ons bent aangekomen, meldt u zich met uw reserveringsnummer bij onze medewerker. Hij of zij controleert de reservering en helpt u om de bagage in onze shuttlebus te tillen. Vervolgens wijzen wij u waar u uw auto kunt parkeren. Als u wilt dat wij uw sleutels voor u beheren, dan kunt ze bij ons inleveren. U kunt ze ook gewoon meenemen.

Zodra u uw auto geparkeerd heeft, neemt u plaats in de ruime shuttlebus en wordt u naar de vertrekhal van Schiphol airport gebracht.

Daar moeten uw koffers natuurlijk uit de bus worden gehaald. Voor veel reizigers geen prettige klus. Maar geen nood: onze medewerker haalt een bagagekarretje en helpt u graag met het overzetten van uw bagage.

Voordat u vertrekt naar de incheckbalie van de luchthaven, vertelt onze chauffeur u wat u moet doen als u weer terugkomt op Schiphol. En u krijgt van ons een kaartje mee met daarop ons telefoonnummer.


De gang van zaken tijdens de terugreis:

Bij terugkomst op Schiphol, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk naar huis. Daar werken wij graag aan mee. Wanneer u bent geland, kunt u ons direct bellen. Terwijl u uw bagage van de band haalt, rijden wij alvast naar de afgesproken plaats op Schiphol waar wij elkaar zullen treffen.

Bent u het kaartje met het telefoonnummer kwijtgeraakt? Geen probleem: het nummer staat ook op uw reserveringsbevestiging.

In de meeste gevallen zullen wij al klaarstaan wanneer u de aankomsthal uit komt. Is dat niet het geval, houdt u dan uw telefoon bij de hand, want dan kan het zijn dat onze chauffeur u zal bellen. Uiteraard helpen wij u weer met het overzetten van de bagage. Daarna rijden we weer terug naar de parkeerplaats, waar u uw auto kunt ophalen en uw reis kunt vervolgen. Ook hier zullen wij u helpen met het verplaatsen van uw koffers naar uw eigen auto.

Om zeker te weten dat u betaalt heeft, kunnen wij u vragen naar uw betalingsbewijs. Houd deze daarom bij de hand wanneer u uw auto komt ophalen.

De redenen om te parkeren bij Travel Parkingservice op een rijtje


Wij zijn ervan overtuigd dat naar volle tevredenheid gebruik zult maken van onze parkeerlocaties nabij het vliegveld. Daarom zetten wij de redenen om voor ons te kiezen nog eens op een rijtje 

  • Parkeren op 10 minuten afstand van Schiphol airport
  • Zowel buiten als binnen parkeren
  • Zowel kort als lang parkeren
  • Betaalbaar parkeren
  • Online via Ideal te betalen, of ter plekke te voldoen
  • Afgesloten parkeerterrein en –garage
  • Videobewaking
  • Zelf parkeren & geen sleutelafgifte
  • Gratis shuttlebus naar de luchthaven, 24/7
  • Vriendelijke en hulpvaardige chauffeurs
Logo Travel Parkingservice: geen sleutelafgifte en tankstation voor de deur. Dus betaalbaar én comfortabel!

Parkeren Schiphol airport: heeft u vragen? Neem contact met ons op


Heeft u vragen over het parkeren in de buurt van Schiphol airport? U kunt ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)6 302 13 158. Een e-mail sturen kan ook, ons e-mail adres is info@travel-parkingservice.nl. Uiteraard kunt u ook een vraag over airport parking achterlaten op onze website.

Een aantal vragen die wij veel horen, hebben wij voor u verzameld en beantwoord. Kijk maar een bij onze meest gestelde vragen over parkeren bij Schiphol. Misschien staat het antwoord op uw vraag daar al tussen. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op ons open parkeerterrein aan de Middenweg of onze overdekte parkeergarage aan de Van Cleeffkade!