Parkeren bij Schiphol, 24 uurs service. 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen.
Info? ☏ +31 (0)6 302 13 158 (kantooruren) /✉ info@travel-parkingservice.nl
goedkoop parkeren locatie 1 goedkoop parkeren locatie 2 goedkoop parkeren locatie 3

Lang parkeren Schiphol: voordelig bij Travel Parkingservice


Als u uw auto langer dan één dag wilt parkeren op Schiphol Airport, spreken we over lang parkeren.

Met kort parkeren worden parkeeroplossingen bedoeld voor mensen die iemand willen ophalen van luchthaven Schiphol, of juist willen wegbrengen. Deze mensen zijn meestal binnen één, of een paar uur, weer vertrokken.


Als u denkt aan lang parkeren, dan denkt u waarschijnlijk direct aan de parkeerplaatsen P1, P2 en P3. Dit zijn de parkeerterreinen die het dichtst bij de vertrekhal van Schiphol Airport liggen.

Handig, zeggen veel mensen. Dan hoef je niet zo ver te lopen met al je zware koffers wanneer je op vakantie gaat.

Het is ook handig als je haast hebt, bijvoorbeeld wanneer je direct uit je werk naar Schiphol reist.

En als je niet goed ter been bent, of reist met kleine kinderen die niet ver kunnen lopen, is het ook fijn om dicht bij Schiphol te parkeren.

Ja, dat is inderdaad erg handig. Maar deze parkeerplaatsen zijn vaak al snel vol. Bovendien betaalt u relatief veel geld om zo dicht bij Schiphol Airport te parkeren. Zeker als u een oplossing voor lang parkeren zoekt.

Wat als wij u vertellen dat lang parkeren ook iets verder van Schiphol mogelijk is?
Maar dat u dan niet ver hoeft te lopen om bij de terminal te komen?
Dat u niet hoeft te slepen met uw bagage?
En dat u bovendien goedkoper uit bent dan wanneer u kiest voor lang parkeren op bovengenoemde P1, P2 of P3?

Lees verder als u meer wilt weten over voordelig lang parkeren op luchthaven Schiphol.
Of ga direct naar het reserveringsformulier en boek uw parkeerplek voor lang parkeren nabij vliegveld Schiphol.

De parkeergarage van Travel Parkingservice: u kunt bij ons betaalbaar en veilig parkeren

Lang parkeren op Schiphol Airport:
maak gebruik van shuttle parking en betaal minder


Als u uw auto niet wilt of kunt parkeren de parkeerplaatsen van Schiphol, dan heeft u grofweg de keuze uit 2 parkeermogelijkheden:

 • Valet parking
 • Shuttle parking


Valet parking is een luxe service, waarbij u uw auto bij de terminal parkeert. U geeft uw autosleutels ter plekke af. Terwijl u incheckt en vertrekt, rijdt een medewerker van het parkeerbedrijf uw auto naar de parkeergarage. Met valet parking bespaart u dus tijd. Maar aan die luxe hangt een prijskaartje. Bovendien vindt niet iedereen het prettig om de auto achter te laten in handen van een vreemde.

Shuttle parking is daarom een interessant alternatief.

Kort gezegd krijgt u bij shuttle parking een transfer aangeboden vanaf de parkeerplaats naar vliegveld Schiphol.

U kunt dus zelf uw auto parkeren in de parkeergarage of op het parkeerterrein. Vervolgens stapt u op een shuttlebus, die u afzet bij de luchthaven. Op deze manier bespaart u parkeerkosten, omdat u iets verder weg parkeert. Maar omdat u voor de deur van de vertrekhal wordt afgeleverd, hoeft u geen grote afstanden te lopen.

Shuttle parking is dan ook een perfecte oplossing voor iedereen die niet meer wil betalen dan nodig is voor lang parkeren op Schiphol Airport.

Shuttle parking bij Travel Parkingservice is gratis en comfortabel. Wij rijden op elk uur van de dag


U zult het begrijpen: Travel Parkingservice biedt lang parkeren inclusief shuttle parking in de buurt van Schiphol aan. En daarbij onderscheiden wij ons ten opzichte van andere aanbieders.

Parkeer uw auto bij Travel Parkingservice en u bent namelijk altijd op slechts 10 minuten afstand van Schiphol Airport. U heeft dus nauwelijks extra reistijd, maar u betaalt veel minder.

Zodra u uw auto geparkeerd heeft, neemt u in onze comfortabele shuttlebus plaats en brengen wij u naar de vertrekhal van Schiphol. Van daar bent u nog maar enkele meters verwijderd van de incheckbalies.

Onze shuttle staat op elk moment van de dag voor u klaar. Dus ook als u ’s ochtends heel vroeg, of ’s avonds heel laat naar Schiphol moet. En ook wanneer u weer aankomt op het vliegveld.

Overigens kunt u uw auto bij ons overdekt parkeren, of buiten op het parkeerterrein.

Onze overdekte parkeergarage ligt aan de Van Cleeffkade 15, in Landsmeer. Bent u gewend om uw auto binnen te parkeren, dan kan dat dus ook wanneer u kiest voor lang parkeren op Schiphol.

Staat uw auto normaal ook buiten, dan kunt u bij ons terecht aan de Middenweg 29a, eveneens in Landsmeer. Daar hebben wij een parkeerterrein met ruime parkeerplaatsen. Bijkomend voordeel: lang parkeren op het open parkeerterrein is iets voordeliger dan lang parkeren in de parkeergarage.

Bekijk hier de exacte locaties van onze overdekte garage en ons parkeerterrein


wij zitten op 10 min rijden van vliegveld Schiphol

Meer redenen om te kiezen voor lang parkeren bij Travel Parkingservice te Schiphol


Zoals gezegd zitten wij dicht bij luchthaven Schiphol, en kunt u lang parkeren nabij Schiphol tegen zeer concurrerende parkeertarieven.


Parkeer op afgesloten terrein met bewakingscamera’s

Daarnaast zijn zowel onze overdekte garage als ons parkeerterrein afgesloten voor buitenstaanders. Alleen onze klanten en medewerkers hebben toegang tot de parkeerplaatsen. U kunt uw auto dus heel veilig bij ons parkeren.

Bovendien hebben we beveiligingscamera’s. Tijdens uw vakantie of zakenreis kunt u dus genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw auto.


Lang parkeren bij Travel Parkingservice: professioneel en vriendelijk

Een andere reden waarom wij trots zijn op onze dienstverlening, is onze kleinschaligheid.

Bij ons bent u geen nummer. Wij weten wanneer u uw auto komt parkeren, wij helpen u met uw bagage en wijzen u desgewenst de weg naar de incheckbalies.

Onze medewerkers hebben minimaal 3 jaar hun rijbewijs, en brengen u dus veilig naar Schiphol.

Omdat wij zoveel waarde hechten aan service, heeft al ons personeel een interne opleiding gehad op het gebied van klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en veiligheid.

Wij kunnen dus garanderen dat u veilig en ontspannen aankomt op Schiphol.


Zelf parkeren en geen sleutelafgifte, ook niet bij lang parkeren

Bij ons kunt u zelf uw auto parkeren. U hoeft dat niet aan ons over te laten. En ook wanneer u kiest voor lang parkeren, dan hoeft u uw sleutels niet af te geven. U houdt ze gewoon bij u.


Lang parkeren, of nog langer parkeren op Schiphol?

U kunt uw auto al voor één dag parkeren bij Travel Parkingservice. Een goede oplossing dus voor als u een zakelijke afspraak hebt in London en dezelfde dag nog terugkomt.

Gaat u een paar dagen weg? Een week? Een maand? Of nog langer? Geen enkel probleem. Bij ons kunt u tot een maand online reserveren.

Wilt u lang parkeren voor meer dan een maand? Dan vragen wij u om te bellen naar telefoonnummer +31 (0)6 302 13 158. Een e-mail sturen kan ook. Ons e-mail adres is info@travel-parkingservice.nl. Wij maken dan een offerte op maat voor u.


Lang parkeren op luchthaven Schiphol: extra service voor wie vaak reist

Maakt u veel zakelijke vlieguren en wilt u uw auto daarbij voordelig lang parkeren? Meldt u dan aan als zakelijke klant. Wij nemen dan contact met u op en bekijken samen met u welke formules en betalingsvoorwaarden voor uw bedrijf het gunstigst zijn. Vervolgens maken we voor u een offerte op maat voor lang parkeren.

Reist u zakelijk, maar niet regelmatig? U kunt dan het beste reserveren als regulier klant. Geeft op het formulier aan dat u zakelijk reist, dan sturen wij u per e-mail de BTW bon toe.


Online reserveren

Reserveren is erg gemakkelijk: dat kan namelijk online, op elk moment van de dag.  U kunt direct betalen via Ideal. Betaalt u liever ter plekke? Dat kan ook, via pin of contant.

Reserveert u liever niet online? Dan kunt u on bellen op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.
Ons telefoonnummer is +31 (0)6 302 13 158.

Een e-mail sturen kan ook. Ons e-mail adres is info@travel-parkingservice.nl

Ten slotte kunt u ook een bericht sturen via de website.


Tankstation voor de deur

Wij hebben een tankstation voor de deur. Voordat u wegrijdt, kunt u uw tank dus volgooien. Handig, dan kunt u naar huis rijden zonder onderweg tijd te verliezen om te tanken.

Lang parkeren Schiphol: hoe werkt het bij Travel Parkingservice?


Zodra u gereserveerd hebt, sturen wij u per e-mail de bevestiging. Bij aankomst op onze parkeerplaats laat u deze reserveringsbevestiging zien. Vervolgens helpen wij u met het overzetten van de bagage naar de shuttlebus.

Als dat is gebeurd, kunt u uw auto parkeren. Daarna neemt u plaats in de shuttlebus, en brengen wij u naar de terminal van luchthaven Schiphol. Wellicht moet u even wachten tot ook andere passagiers zijn ingestapt, maar in principe zijn er geen wachttijden voor onze shuttlebus.

Op Schiphol halen we een bagagekar voor u, helpen u wederom met uw koffers en wijzen u desgewenst de weg naar de incheckbalies.

U krijgt van ons een kaartje mee met daarop ons telefoonnummer.

Als u terug komt, belt u het nummer op het kaartje zodra u geland bent. Terwijl u uw koffers van de bagageband afhaalt, rijden wij naar de afgesproken plek op de luchthaven toe.

We treffen u daar, helpen u om uw bagage in de bus te zetten en rijden weer terug naar de parkeerplaats. Daar haalt u uw auto op, zetten we samen de bagage over in uw auto en kunt u uw reis naar huis vervolgen.

Eventueel kunt u nog tanken voordat u wegrijdt, want wij hebben een tankstation voor de deur.

Overigens hoeft u in geval van vertraging niets aan ons door te geven. Bij de reservering, of zodra ze bekend zijn, geeft u de vluchtnummers aan ons door. Wij houden zelf in de gaten of er iets verandert aan de aankomst- of vertrektijden en passen onze planning daar op aan.


Overtuigd van het gemak van lang parkeren op Schiphol bij Travel Parkingservice? Reserveer dan uw parkeerplaats via deze link.

9 redenen om te kiezen voor Travel Parkingservice


Samengevat: u kiest voor Travel Parkingservice als u:

 • Vanaf de parkeerplaats binnen 10 minuten op Schiphol wilt zijn
 • Zowel overdag als ’s nachts van de shuttle service gebruikt wilt maken
 • Binnen wilt parkeren, of juist buiten wilt parkeren
 • Wilt lang parkeren tegen voordelige parkeertarieven
 • Als zakelijke klant die veel reist extra korting wilt krijgen
 • Uw auto veilig op een bewaakte en afgesloten parkeerplaats wilt stallen
 • Uw sleutel graag bij u houdt
 • Vriendelijk personeel wilt treffen dat hulpvaardigheid en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan
 • Wilt kunnen tanken voordat u op huis aangaat

Ga naar het reserveringsformulier

De shuttlebus van Travel Parkingservice: we bieden u een gratis transfer, 24/7.

Vragen over lang parkeren op vliegveld Schiphol Airport? Neem contact op


Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over lang parkeren op Schiphol. Daarom hebben wij een pagina gemaakt met daarop alle vragen die klanten ons vaak stellen, en de antwoorden. Kijk maar eens bij deze veel gestelde vragen over lang parkeren nabij Schiphol Airport.

Staat uw vraag daar niet tussen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Dat kan door ons te bellen op telefoonnummer +31 (0)6 302 13 158. Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar, van 09.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middag.

Mailen kan ook. Ons e-mail adres is: info@travel-parkingservice.nl.

Ten slotte kunt u ook een bericht achterlaten op onze website.

In geval van een mail of een bericht via de website nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Logo Travel Parkingservice: geen sleutelafgifte en tankstation voor de deur. Dus betaalbaar én comfortabel!

Lang parkeren Schiphol: waarom ook alweer niet met taxi of OV naar het vliegveld reizen?

We zouden het bijna vergeten, maar er zijn mensen die liever met de taxi of met het openbaar vervoer naar Schiphol reizen.

Zij denken misschien dat lang parkeren duur is. Dat was vroeger ook zo. Toen waren er nog weinig parkeerbedrijven in de buurt van Schiphol.

Inmiddels is dat anders: door het grote aanbod aan parkeerplaatsen is de prijs gedaald. De prijs voor een treinkaartje en de prijs voor lang parkeren doen niet meer voor elkaar onder.

Andere mensen vinden het misschien niet prettig om hun auto lang te parkeren op Schiphol. Omdat ze de omgeving niet kennen. Natuurlijk zullen wij hun vertellen dat onze parkeergarages en terreinen volledig veilig zijn.

Bovendien: stelt u zich eens voor dat u met het openbaar vervoer naar Schiphol bent gekomen. Bezweet door het gesleep met uw bagage komt u aan bij de incheckbalie. U bent vermoeid, omdat u al een paar uur aan het reizen bent geweest. En gefrustreerd, omdat anderen uitgerust en ontspannen aan hun reis kunnen beginnen. Zij hebben gekozen voor lang parkeren nabij Schiphol en zijn met een shuttle service gebracht…

En wat dacht u van de terugweg: heeft u zin om na een lange vliegreis te moeten wachten tot de eerste treinen gaan rijden? Of een dure taxi te moeten boeken die u naar huis brengt?

Natuurlijk is er de (betaalbare?) Schiphol taxi, maar die brengt alle inzittenden naar huis. Daarmee zult u zelden de snelste route naar uw woonplaats zult rijden.

U begrijpt het, wij zijn fervent voorstander van lang parkeren op Schiphol. Want zeg nu zelf: als het veilig, betaalbaar en zonder verlies van reistijd kan, waarom zou u dan nog kiezen voor trein of taxi?

Ga naar het reserveringsformulier en boek een parkeerplaats voor lang parkeren bij luchthaven Schiphol.