Parkeren bij Schiphol, 24 uurs service. 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen.
Info? ☏ +31 (0)6 302 13 158 (kantooruren) /✉ info@travel-parkingservice.nl
goedkoop parkeren locatie 1 goedkoop parkeren locatie 2 goedkoop parkeren locatie 3

Wilt u goedkoop parkeren op Schiphol? Parkeer bij ons op 10 minuten afstand van de luchthaven


Goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol: is dat mogelijk?
Jazeker! Kijk maar eens bij onze goedkope parkeertarieven om te zien hoe betaalbaar parkeren op Schiphol kan zijn.

Wij zullen u in dit artikel proberen te overtuigen om een parkeerplek te reserveren bij Travel Parkingservice. Voor die tijd zullen we u echter uitleggen waarom wij adviseren om met de auto naar de luchthaven te komen.

We zullen de voors en tegens van het openbaar vervoer en de taxi benoemen.

Daarna vertellen we welke mogelijkheden u heeft voor parkeren op Schiphol – zowel goedkoop en eenvoudig, als luxe en uitgebreid.
En goedkoop, maar toch comfortabel!

Ten slotte zullen we inzoomen op onze dienstverlening, en aangeven waarom u
bij ons goedkoop kunt parkeren als u vliegt vanaf Schiphol Airport.

Heeft u geen tijd om het hele artikel te lezen? Ga dan direct naar onze reserveringspagina en boek een goedkope parkeerplek met gratis transfer. Zo kunt u uw auto veilig parkeren en ontspannen aan uw vliegreis vanaf luchthaven Schiphol beginnen.

De parkeergarage van Travel Parkingservice: u kunt bij ons betaalbaar en veilig parkeren

Goedkoop parkeren op de luchthaven: vliegen is al duur genoeg


Met het boeken van een vliegticket, een hotel en wellicht ook een auto, is er al een aardig gat geslagen in het vakantiebudget.
En ook als u zakelijk reist, zal uw werkgever verwachten dat u niet onnodig veel geld uitgeeft.
Vliegen is al duur genoeg. Veel mensen proberen daarom tegen zo laag mogelijke kosten naar de luchthaven te komen.

Is het openbaar vervoer wel zo goedkoop?


U denkt misschien dat het openbaar vervoer de goedkoopste manier is om naar luchthaven Schiphol te komen. En dat u daarom het beste met de trein kan reizen. Dat is goedkoper dan wanneer u uw auto drie weken lang op Schiphol moet parkeren. Toch?

Toch niet! Reken maar eens mee:

Als u met uw gezin van vier personen met de trein van bijvoorbeeld Zwolle naar Schiphol reist, dan bent u in totaal € 155.20 kwijt aan treintickets. (bron: NS.nl)

Ter vergelijking: bij ons parkeert u drie weken lang voor € 92.-.

De trein is dus niet zonder meer goedkoper dan parkeren op Schiphol.

Met de taxi naar de luchthaven goedkoper dan parkeren?


Ook wanneer u een taxi neemt om naar luchthaven Schiphol Airport te reizen, dan bent u al gauw € 150.- kwijt. Voor een enkele reis. (bron: Schipholtaxi.pro)

Wij durven dus wel te stellen dat het in veel gevallen goedkoper is om uw auto op Schiphol te parkeren, dan met trein of taxi naar de luchthaven te komen.

Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor parkeren op Schiphol.

Parkeren op Schiphol is comfortabeler dan reizen met trein of taxi


Stelt u zich eens voor: u bent klaar voor vertrek. Bepakt en bezakt trek u de deur achter u dicht en u loopt naar de bushalte. Daar zet u de koffers in de bus en neemt plaats op een van de stoelen.

Aangekomen op het station, tilt u alle bagage er weer uit om over te stappen op de trein. Met een beetje geluk heeft u een rechtstreeks verbinding, anders moet u nog een keer met uw bagage gaan slepen.

Hoe dan ook, het kost de nodige moeite om op luchthaven Schiphol te komen. Enkele uren later komt u bezweet en buiten adem aan bij de incheckbalie. Gelukt! Maar u bent nu al moe...

Zeker, ook als u met de auto reist, dan moet de bagage in de kofferbak worden getild. Maar dat is eenmalig. Daarna krijgt u namelijk hulp bij het overzetten van de bagage. U reist dus veel ontspannener naar vliegveld Schiphol.

Een ander probleem doet zich voor wanneer u weer terugkomt op Schiphol Airport. Wellicht komt u ’s ochtends aan. Dan rijden er weliswaar treinen, maar zit u in de spits. Of liever gezegd, dan is de kans groot dat u niet zit, maar moet staan.

Veel vluchten vinden bovendien plaats op rare tijden. ’s Ochtends heel vroeg bijvoorbeeld. Hoe komt u dan met het openbaar vervoer op luchthaven Schiphol? En hoe komt u weer thuis als u landt nadat de laatste trein is vertrokken?

Ter illustratie nog even een voorbeeld van reizen met de taxi. Stel dat u niet ver van vliegveld Schiphol afwoont en dus goedkoop met de taxi kunt reizen. Dan zou het zo maar kunnen dat u uw reisduur met een paar uur moet verlengen!

Vaak deelt u een Schiphol taxi namelijk met andere mensen. Er wordt dan een route gereden, waarbij alle passagiers thuis worden afgezet. Met een beetje pech worden andere mensen eerst thuisgebracht, en zit u na uw vliegreis nog heel lang in de auto voordat u thuis bent.

Ga naar de reserveringspagina en maak gebruik van mogelijkheden voor goedkoop parkeren op Schiphol. Wij brengen u binnen 10 minuten gratis naar de luchthaven.

Hebben wij u al overtuigd dat parkeren bij Schiphol veel comfortabeler én goedkoper is?

wij zitten op 10 min rijden van vliegveld Schiphol

Parkeren op de luchthaven: van dure tot goedkope mogelijkheden


Dan gaan we het nu hebben over parkeren op Schiphol. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om uw auto op luchthaven Schiphol te parkeren.

Allereerst is er de luxe valet parkeren. Hierbij rijdt u uw auto tot aan de vertrekhal. Daar geeft u uw sleutels af aan de medewerker van het parkeerbedrijf dat u heeft gekozen. Deze medewerker neemt plaats in uw auto en rijdt naar de parkeerplaats.

Als u weer aankomt op luchthaven Schiphol, is uw auto daar teruggezet en kunt u snel naar huis.

Uiteraard is dit een prachtige parkeeroplossing. Er hangt echter wel een prijskaartje aan. Bovendien vindt niet iedereen het prettig dat een vreemde plaatsneemt in hun auto. En in veel gevallen wordt niet duidelijk hoe de parkeerplaats eruit ziet waar de auto wordt geparkeerd.

U kunt uw auto ook parkeren in de parkeergarages van Schiphol zelf: P1, P2 en P3. Ideaal voor kort parkeren of een weekendje weg, adverteert Schiphol. Want de parkeerplaatsen zijn zo dichtbij.

Maar u betaalt u betaalt fors meer dan wanneer u kiest om wat verder weg te parkeren.

En zo komen we uit bij shuttle parking. Deze derde manier van parkeren op luchthaven Schiphol is goedkoper dan bovengenoemde opties. En net zo comfortabel!

Dat zit namelijk zo.

Waarom Shuttle parkeren bij de luchthaven goedkoop én comfortabel is


Allereerst de prijs. U kunt zich voorstellen dat de prijs zakt, wanneer u besluit om uw auto verder van Schiphol te parkeren. U dient namelijk nog door te reizen naar de luchthaven, en dat kost tijd. Soms ook geld.

Maar betekent verder weg parkeren dat u veel extra reistijd heeft? En dat u moet gaan slepen met uw koffers? Nee!

Shuttle parkeren is in het leven geroepen om u zo comfortabel mogelijk te laten reizen.

U parkeert namelijk uw auto en neemt vervolgens plaats in een shuttlebus.

Die rijdt u zonder wachttijden en zonder omwegen naar Schiphol Airport.

Veel shuttle services rijden 24/7. Dat betekent: 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Ongeacht uw vertrek- of aankomsttijd, heeft u dus altijd beschikking over uw eigen auto.

Gelooft u nu dat het mogelijk is om goedkoop maar toch comfortabel te parkeren op Schiphol? Maak een reservering om goedkoop en comfortabel te parkeren op luchthaven Schiphol

Shuttle parking bij Travel Parkingservice:
parkeer uw auto goedkoop op Schiphol


Bij Travel Parkingservice zijn we trots op onze parkeervoorzieningen.

Deze liggen namelijk op slechts 10 minuten afstand van Schiphol Airport.

Bovendien bieden wij u een gratis transfer met onze luxe shuttlebus naar de luchthaven.
 
Wij verzorgen, net als andere aanbieders, de transfer op elk moment van de dag. Dus óók als u om 05.30 uur op Schiphol dient te zijn, of om 23.50 uur landt.

De bus rijdt zodra u zit, dus u hoeft geen rekening te houden met bus-tijden, zoals bij het openbaar vervoer.

De bagage hoeft u niet alleen over te zetten. Wij helpen u daarbij. Zowel bij de parkeerplaats als op Schiphol, bij de vertrekhal.

Wij wijzen u desgewenst de weg naar de incheckbalies en geven u heldere instructies over wat u moet doen als u weer op luchthaven Schiphol bent aangekomen.

Geeft u trouwens de voorkeur aan parkeren in een ruime, overdekte parkeergarage? Of parkeert u uw auto liever buiten, tegen nog lagere kosten?

Wij bieden beide opties. Via deze link kunt u foto’s van de garage en het parkeerterrein zien. Zie met eigen ogen hoe dicht ze bij luchthaven Schiphol liggen. En vergeet niet: bij ons kunt u goedkoper parkeren dan bij veel andere parkeeraanbieders! U kunt ook alvast uw route vanaf huis naar onze parkeerlocaties berekenen, als u dat wilt.

Wanneer u online reserveert, kunt u direct via Ideal betalen. Geeft u de voorkeur aan achteraf betalen? Dat kan ook, dan voldoet u ter plekke de rekening door contact af te rekenen of met pin te betalen.

Zowel onze parkeergarage als ons parkeerterrein zijn afgesloten voor buitenstaanders. Alleen u, andere klanten en wijzelf hebben toegang tot de locaties. Daarnaast worden de auto’s bewaakt met videocamera’s.

Zo kunnen wij u garanderen dat uw auto geheel veilig staat. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken wanneer u zich voorbereidt op uw zakelijke bespreking, of op uw tropische vakantie!

Een ander punt waar mensen zich zorgen over maken, is sleutelafgifte. Bij veel parkeerbedrijven is het de gewoonte dat u uw autosleutels inlevert als u uw auto komt parkeren. Dan kunnen zij, indien nodig, uw auto verplaatsen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw sleutels liever bij u houdt. Bij ons hoeft u uw sleutels dan ook niet af te geven. U parkeert zelf uw auto en die blijft staan totdat u weer landt op Schiphol.

Nog een heikel punt voor veel reizigers: als u een lange vliegreis achter de rug heeft, wilt u bij aankomst snel naar huis. Omrijden om te tanken is dan niet prettig.

Voor de deur van Travel Parkingservice staat een tankstation. U gooit dus heel eenvoudig uw tank vol en kan direct doorrijden naar huis.

Samengevat:

 • Kunt u bij ons dus goedkoop parkeren,
 • Heeft u nauwelijks extra reistijd om bij Schiphol te komen, en
 • Reist u erg comfortabel van parking naar gate.


Ga nu naar de reserveringspagina en stel uw parkeerplek dicht bij het vliegveld veilig. Wij zitten op slechts 10 minuten van de luchthaven!


De shuttlebus van Travel Parkingservice: we bieden u een gratis transfer, 24/7.

Goedkope parking op Schiphol: bekijk onze concurrerende prijzen


We hebben u al veel voordelen genoemd van shuttle parkeren bij Travel Parkingservice. Er is echter één ding dat we nog niet genoemd hebben: de tarieven.

Die hebben we voor het laatst bewaard, omdat u bij ons daadwerkelijk goedkoop kunt parkeren. Vlak bij luchthaven Schiphol.

Een dag parkeren kan al vanaf € 30.-. Als u snel op en neer moet naar bijvoorbeeld Londen, om een zakelijke meeting bij te wonen, bent u bij ons meestal goedkoper uit dan wanneer u met de trein gaat.

Ons parkeertarief daalt bovendien, naarmate u langer gebruik maakt van onze parkeerplaats.

Zoals we aan het begin van dit artikel al schreven, kost parkeren voor drie weken u tussen € 92,- (buiten parkeren) en € 97 (overdekt parkeren). Een maand parkeren kan al voor slechts € 100.-. Tel daar onze kwalitatieve parkeerlocaties en onze uitgebreide service bij op, en u kunt nergens goedkoper terecht.

Bekijk onze parkeertarieven en reserveer uw parkeerplek vlak bij Schiphol. Online kunt u tot een maand lang een parkeerplek reserveren. Wilt u langer weg, dan belt u ons, zodat we uw exacte parkeerkosten voor u kunnen berekenen. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 302 13 158.

Overigens kunt u ook een e-mail sturen naar info@travel-parkingservice.nl.

Goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol nóg goedkoper met een abonnement: voor zakelijke reizigers


Reist u zakelijk? Dan is de kans groot dat u heel regelmatig op Schiphol bent en dus ook vaak uw auto moet parkeren. In dat geval zou u wel eens profijt kunnen hebben van ons zakelijke abonnement voor goedkoop parkeren op de luchthaven.

Wilt u meer weten over ons zakelijke abonnement voor parkeren op de luchthaven? Meldt u zich dan hier aan als zakelijke klant. Wij nemen dan contact met u op om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Vervolgens maken we een offerte op maat voor u.

Reist u zakelijk, maar niet regelmatig? Dan adviseren wij u om als reguliere klant te boeken. Geef bij uw reservering aan dat u zakelijk reist, dan sturen wij u per e-mail de BTW bon toe.

Hoe werkt shuttle parkeren Schiphol bij Travel Parkingservice?


Shuttle parkeren werkt bij ons als volgt:

Allereerst maakt u uw reservering. Dat kan online, maar ook telefonisch op telefoonnummer +31 (0)6 302 13 158, of via e-mail naar info@travel-parkingservice.nl.

Na uw reservering ontvangt u per e-mail de reserveringsbevestiging en, indien van toepassing, uw betaalbewijs.

Op de dag van vertrek komt u naar ons toe. Liefst een half uur voordat u op luchthaven Schiphol moet zijn. Zo heeft u tijd om in te checken, en kunt u ontspannen uw auto parkeren op de plek die wij u wijzen.

We zetten samen uw bagage in de bus. Daarna neemt u plaats en brengen wij u naar Schiphol Airport.

Daar halen we een bagagekar voor u en helpen we u wederom met uw koffers.

U ontvangt van ons een kaartje met daarop ons telefoonnummer.

Zodra u weer op Schiphol Airport geland bent, kunt u ons bellen. Terwijl u uw koffers van de bagageband afhaalt, rijden wij naar de afgesproken plek bij de aankomsthal van Schiphol, en wachten tot u bij ons bent.

Dan zetten we uw bagage weer over in de bus en rijden u terug naar de parkeerplaats.

Mocht onverhoopt vertraagd zijn, dan hoeft u dat niet aan ons door te geven. Bij de reservering (of zodra bekend) geeft u ons namelijk uw vluchtnummer door. Eventuele veranderingen in uw vluchtschema zullen wij opmerken. Daar zullen we onze planning op aanpassen.

Overigens staat ons telefoonnummer niet alleen op het kaartje dat wij u meegeven, maar ook op de reserveringsbevestiging. Zo kunt u ons altijd bereiken.

Mocht het helemaal fout gaan en u dient uw reservering te annuleren, dan kan dat tot 1 uur voor vertrek. De dingen lopen nu eenmaal niet altijd zoals gepland, en wij komen u graag tegemoet in dit soort gevallen.

Overtuigd? Reserveer dan uw parkeerplek op onze open parkeerterrein of in onze overdekte parkeergarage. Wij brengen u binnen 10 minuten gratis naar de vertrekhal toe!

Logo Travel Parkingservice: geen sleutelafgifte en tankstation voor de deur. Dus betaalbaar én comfortabel!

Samenvatting: wilt u goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol, maak dan gebruik van Travel Parkingservice


Samengevat biedt Travel Parkingservice u:


 • Veilige open en overdekte parkeerplaatsen
 • In een afgesloten en bewaakte omgeving
 • Op slechts 10 minuten afstand van luchthaven Schiphol.
 • Een gratis luxe shuttlebus-verbinding, 24 uur per dag.
 • Hulp bij het overzetten van uw bagage.
 • Parkeermogelijkheden zonder sleutelafgifte.
 • Een tankstation voor de deur.
 • Een betaalbare oplossing voor parkeren op Schiphol, want wij zijn goedkoper dan onze directe concurrenten!


Ga naar het reserveringformulier en boek goedkoop uw parkeerplek.
Zo kunt u voordelig parkeren op slechts 10 minuten afstand van de vertrekhal.

Heeft u vragen over goedkoop parkeren op luchthaven Schiphol? Neem contact met ons op


Wij kunnen ons voorstellen dat zich goed wilt verdiepen in het parkeerbedrijf waar u uw auto wilt parkeren wanneer u van luchthaven Schiphol gaat vliegen.

Daarom kunt u voor al uw vragen over goedkoop parkeren op Schiphol bij ons terecht. Dat kan telefonisch, door op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur te bellen naar nummer +31 (0)6 302 13 158.

Mailen kan ook. Ons e-mailadres is info@travel-parkingservice.nl.

Ten slotte kunt u ook een vraag over parkeren stellen via de website.

Kijkt u ook eens bij onze veel gestelde vragen
. Dit zijn vragen die we regelmatig gesteld krijgen van onze klanten. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we deze vragen en antwoorden bij elkaar gezet.